Originele componenten van Straumann maken het verschil.

Als kwaliteit voor u belangrijk is, zijn de originele Straumann®-componenten de aanbevolen keuze.

De perfecte match

De originele Straumann®-implantaten en hun bijbehorende componenten zijn ontworpen om perfect op elkaar aan te sluiten. De zorgvuldige Zwitserse vervaardiging en een uiterst grondig inspectieproces garanderen de consistente kwaliteit van alle originele Straumann®-componenten..

Compatibel is niet origineel

Andere fabrikanten hebben geprobeerd de prothetische componenten van Straumann te kopiëren en claimen daarbij dat ze ‘compatibel’ zijn. Maar compatibel is iets anders dan 'origineel' en onze klinische resultaten kunnen niet worden geëvenaard. Slechte aansluiting tussen het implantaat en het abutment (verbindingselement) kan tot complicaties leiden. Zou u met half werk genoegen nemen als het om uw gezondheid gaat?

Alleen Straumann® kan de consistente kwaliteit garanderen van alle originele Straumann®-componenten.

“We kunnen wereldwijd terugkijken op een succesvolle geschiedenis van bijna 40 jaar met de implantaten en componenten van Straumann®. Ik heb de afgelopen 25 jaar gekozen voor het exclusieve gebruik van originele componenten omdat alle patiënten uitstekende kwaliteit verdienen waarbij ze zo weinig mogelijk risico lopen.”

Prof. Dr. Urs Belser

Vertrouw op een klinisch bewezen systeem voor de lange termijn

Met een succesvolle klinische historie van meer dan 40 jaar hebben de implantaten van Straumann en de bijbehorende prothetische componenten de tand des tijds doorstaan.

Dankzij het voortdurende evidence-based onderzoek, constante verbeteringen en toewijding aan kwaliteit, hebben we een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het veiliger maken van tandheelkundige implantologie.

Het slagingspercentage van 97% dat de originele secundaire prothetische componenten van Straumann® laten zien, onderstreept de bijzondere eigenschappen van de Straumann®-componenten.

Straumann Classic betekent gegarandeerde verkrijgbaarheid

Met Straumann® Classic dragen we zorg voor miljoenen patiënten bij wie Straumann®-implantaten zijn geplaatst met de originele prothetische componenten van Straumann®.

Door perfect passende prothetische componenten beschikbaar te stellen voor al onze implantaten vanaf 1974 kunnen patiënten er gerust op zijn dat hun restauraties hersteld of vervangen kunnen worden.

Excellente service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning, waaronder de Straumann®-garantie.

Profiteer van de Sraumann®-garantie1:
  • een levenslange garantie op implantaten
  • 10-jaar garantie op metalen restauraties en
  • 5-jaar garantie op keramische restauraties

1 De garantie van Straumann is uitsluitend bedoeld voor de behandelaar en heeft betrekking op originele producten van Straumann die exclusief zijn gebruikt  en niet in combinatie met producten van andere fabrikanten.