Meer dan kwaliteitsoplossingen. Zorgeloos genieten.

1 2 3

Er zijn veel redenen waarom u zich met de originele componenten van Straumann® geen zorgen meer hoeft te maken.

Wij doen geen half werk

Om de betrouwbaarheid en veiligheid van onze implantaten te garanderen, passen we de hoogste kwaliteitsnormen toe en voeren we grondig wetenschappelijk onderzoek uit. We beschouwen behandelaren en patiënten niet als onze proefpersonen. Beide verdienen kwaliteitsproducten die wetenschappelijk zijn bewezen: Straumann-oplossingen zijn ontwikkeld voor de lange termijn.

Meer dan 60 jaar Zwitserse kwaliteit

De producten van Straumann zijn gemaakt van hoogwaardige, zorgvuldig vervaardigde materialen uit Zwitserland. Baanbrekende innovaties zoals het SLActive®-implantaatoppervlak of het zeer krachtige Roxolid®-materiaal onderstrepen de positie van Straumann als een van de meest innovatieve marktleiders op het gebied van tandheelkundige implantaten van de afgelopen 60 jaar.

Originele componenten voor een perfecte pasvorm

De combinatie van originele componenten van Straumann (implantaat, abutment en kroon) garanderen de optimale pasvorm en verkleinen het risico van een infectie of disfunctioneren.

 

Een bewezen systeem dat al vele jaren wetenschappelijk is bewezen.

Weinig  implantaatsystemen kunnen hun betrouwbaarheid met langetermijngegevens aantonen. Het Straumann® Dental Implant System is een van de best gedocumenteerde implantaatsystemen met meer dan 35 jaar aan wetenschappelijke en klinische onderzoeksresultaten. Uitgebreid wetenschappelijk bewijs voor de Straumann-implantaten en zijn oppervlakken is beschikbaar, evenals ruim 700 wetenschappelijke publicaties1. Bovendien laten klinische onderzoeken met een looptijd van meer dan 20 jaar een indrukwekkend slagingspercentage zien van 98,8%2.

Geniet het vertrouwen van behandelaars wereldwijd

Dankzij de Zwitserse precisie, de klinische ervaring en de wetenschappelijke onderbouwing heeft het Straumann® Dental Implant System wereldwijd vertrouwen opgebouwd. Op dit moment hebben artsen in meer dan 70 landen ruim 14 miljoen implantaten van Straumann geplaatst.

Wereldwijde aanwezigheid, ondersteuning en verkrijgbaarheid

Met dochterondernemingen en exclusieve distributiepartners in meer dan 70 landen, kunt u er gerust op zijn dat er altijd zorg in de buurt is voor uw Straumann-implantaten.

Levenslange garantie op Straumann-implantaten

Met een implantaat van Straumann kunt u er volledig op vertrouwen dat componenten langdurig meegaan en verkrijgbaar zullen zijn. Straumann biedt levenslange garantie op implantaten mochten ze vervangen moeten worden, evenals uiteenlopende garantieplannen voor prothetische componenten. Ondanks veranderingen in model, ontwerp en technologie garanderen we de verkrijgbaarheid van de noodzakelijke onderdelen om geplaatste implantaten ook in de toekomst te kunnen herstellen.*

* Het garantieplan van Straumann (Straumann Guarantee) is uitsluitend bedoeld ten gunste van de behandelend arts/tandarts en heeft betrekking op originele producten van Straumann die exclusief zijn gebruikt en niet in combinatie met producten van andere fabrikanten. Op uw lokale Straumann-website vindt u de geldende voorwaarden van het garantieplan van Straumann.

Referenties:

 1 Volgens het onderzoek van de PUBMED-database "Straumann Dental Implant OR ITI dental implant”, 733 resultaten per 6 oktober 2014. De eerste bijdrage luidt “Schroeder A. et al.: The accumulation of osteocementum around a dental implant under physical loading, 1978."

2 Lijst met referenties: www.straumann.com/survival