Meer dan een tandheelkundige oplossing. Verbeterde kwaliteit van leven.

Wilt u weer goed kunnen kauwen en onbezorgd kunnen praten en lachen?

Met Straumann krijgt u het zelfvertrouwen terug dat een sterk, gezond gebit u geeft. U kunt weer onbezorgd in een appel bijten, gezellig meepraten en voluit lachen.

Wilt u zich weer volledig op uw gemak voelen bij vrienden, familie en in openbare gelegenheden?

Krijg uw zelfvertrouwen terug en praat weer onbezorgd met anderen – of het nu gaat om een zakelijke bespreking of een gezellig gesprek met vrienden en familie – en geniet weer van een spontane zoen.

Wilt u er goed uitzien en zelfvertrouwen uitstralen?

Met een gebitsprothese die er natuurlijk uitziet, kunt u niet alleen weer onbezorgd lachen, maar ook weer goed kauwen. Dit is van groot belang voor gezonde stimulatie van de kaken en het behoud van de vorm van uw gezicht. Door een enkele tand met een implantaat te vervangen, blijven ook de tanden ernaast gezond, wat uw uiterlijke verschijning ten goede komt.  

Klik hier voor meer informatie over het vervangen van één of meerdere tanden.

Wilt u weer plezier beleven aan alle goede dingen in het leven?

Een volledige gebitsprothese met sterke, natuurlijk ogende tanden geeft uw zelfvertrouwen een boost en laat u weer genieten zoals vroeger.

Wilt u van het leven genieten zonder pijnlijke zweren en instabiliteit?

Een implantaatgedragen volledige gebitsprothese - vast of uitneembaar - is de beste keuze, ziet er natuurlijk uit en biedt veel draagcomfort. Conventionele oplossingen veroorzaken vaak irritatie, drukzweren en in veel gevallen instabiliteit.

De oplossingen van Straumann zijn voor u op maat gemaakt.

Het productaanbod van Straumann omvat implantaatgedragen oplossingen voor de vervanging van één tand, meerdere tanden en het volledige gebit. Met verbeteringen ten aanzien van oppervlakken en materialen zoals Straumann® SLActive®1 (verkorte genezingstijd) en Roxolid®2 (kleinere implantaten) kan de restauratieve oplossing worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften en wensen.

We vertellen u graag meer over de geschiedenis van Straumann.

1 Lijst met wetenschappelijke verwijzingen: www.straumann.com/slactiveref 2 Lijst met wetenschappelijke verwijzingen: www.straumann.com/roxolidref