Verbeter uw kwaliteit van leven met een vaste gebitsprothese op implantaten van Straumann

Zelfs het beste kunstgebit blijft een lichaamsvreemd voorwerp in uw mond dat goed moet worden verzorgd. Een gebitsprothese op implantaten blijft daarentegen goed op zijn plaats zitten, ziet er natuurlijk uit en vraagt minder onderhoud.

1 2

Uiterlijk is wel degelijk belangrijk voor u!

Een natuurlijke glimlach die bij u past

Als we het hebben over gezonde tanden, bedoelen we niet alleen of je er goed mee kunt kauwen. Tanden spelen een belangrijke rol bij uw uiterlijke verschijning, en lachen is goed voor de gezondheid. Daarom zijn de restauraties (bijvoorbeeld kronen en bruggen) van Straumann zo ontworpen dat ze perfect passen bij uw natuurlijke tanden en u weer voluit kunt lachen.

Krijg uw zelfvertrouwen terug

Vaste gebitsprothese op 4 implantaten

Vaste gebitsprothese op 6 implantaten

Een implantaatbehandeling kan esthetische voordelen, meer comfort en een betere kwaliteit van leven bieden. Dit heeft een positief effect op uw zelfvertrouwen en geestelijke gezondheid, met tanden die er net zo uitzien, aanvoelen en functioneren als uw natuurlijke tanden.

Implantaten helpen de vorm van uw gezicht te behouden

Een natuurlijk uitziende en perfect passende restauratie zorgt er niet alleen voor dat u weer goed kunt kauwen, maar heeft ook grote invloed op uw gezicht. Omdat de implantaten de werking van natuurlijke tanden nabootsen, worden kauwkrachten overgebracht op het kaakbot. Deze stimulatie helpt het kaakbot gezond te houden en zorgt op die manier voor het behoud van de vorm van uw gezicht.

Een implantaatbehandeling is de beste behandeloptie

Het besluit om uw ontbrekende tanden te vervangen met een vaste gebitsprothese op implantaten van Straumann is een uitstekende investering in uw uiterlijk en de gezondheid van uw mond.

Straumann kan u helpen uw kwaliteit van leven te verbeteren door de juiste oplossing te vinden voor:

  • Het herstellen van functionaliteit
  • Het verbeteren van uw glimlach
  • Het vergroten van uw zelfvertrouwen

Wat is een tandheelkundig  impantaat

Een oplossing voor u

Botbehoud

Verbeter uw kwaliteit van leven

Met een implantaatbehandeling kunt u weer net zo van het leven genieten als u deed voordat u uw tanden verloor.

Bovendien zult u weer beter kunnen kauwen, praten en lachen, en ziet u er weer stralend uit.

Een aantrekkelijke en effectieve oplossing met veel voordelen

Met behulp van de componenten van Straumann kunnen ontbrekende tanden in de boven- of onderkaak worden vervangen door een gebitsprothese die wordt gedragen door 4-6 implantaten.

Deze implantaten bieden stevige en blijvende ondersteuning voor de gebitsprothese. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan een tijdelijke prothese op de dag van de ingreep worden geleverd of kort daarna.


Een betere levenskwaliteit is binnen handbereik

Als u tanden heeft verloren en uw kunstgebit wilt vervangen door een vaste oplossing, dan gaat uw behandelaar als volgt te werk:
STAP 1: Onderzoek en planning

Uw verwachtingen en gezondheidstoestand worden in kaart gebracht. Hierop wordt het behandelplan afgestemd dat het beste bij u past.

STAP 2: Chirurgie en tijdelijke prothese

De implantaten worden geplaatst en er wordt een afdruk gemaakt. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kan de behandelaar ervoor kiezen direct een tijdelijke oplossing te plaatsen.

STAP 3: Het maken van de afdruk en de nieuwe gebitsprothese

Nadat er een afdruk is gemaakt, wordt de definitieve gebitsprothese gemaakt. Deze wordt in uw mond geplaatst als de implantaten volledig zijn genezen.