Carrière

Straumann vindt het belangrijk om talentvolle en betrokken medewerkers aan te trekken en te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Carrière

Of het nu gaat om een verdieping, verbreding of verandering van vakgebied: Straumann stimuleert medewerkers in de ontwikkeling van hun carrière. Wij vinden het belangrijk om  betrokken en getalenteerde medewerkers in onze organisatie te houden.

Individuele ontwikkeling is dan ook een integraal onderdeel van de jaarlijkse Performance Management Cycle. Hierin staan de huidige en toekomstige ontwikkelingen centraal, zodat onze medewerkers hun talent ten volle benutten

Afdelingen

We hebben interessante en uitdagende functies op verschillende niveaus. In de Benelux kent Straumann de volgende afdelingen:

 • Sales
  Sales (verkoop) is gericht op relatiebeheer en het werven van nieuwe klanten. Het benutten van commerciële kansen behoort primair tot het takenpakket van onze Account Managers, waarbij de relatie met onze klanten altijd centraal  staat.
   
 • Finance & Operations
  De afdeling Finance & Operations houdt zich bezig met accounting, controlling, IT, logistiek, kwaliteitsbeheer en Facility Management.

 • Training & Education
  De afdeling Training & Education verzorgt de (permanente) educatie van de medewerkers van Straumann op het gebied van haar producten en diensten. Daarnaast verzorgt zij cursussen voor tandheelkundige professionals. Het Straumann- en ITI-Educatieprogramma biedt aan deze professionals een breed scala aan cursussen op chirurgisch en restauratief gebied.

 • Marketing
  De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor de positionering van het merk Straumann in de Benelux. Tevens draagt zij zorg voor alle externe marketingactiviteiten, zoals het MORE THAN IMPLANTS- klantenprogramma, patiëntencommunicatie en beurzen/evenementen. Ook de marketingactiviteiten ten behoeve van de productportfolio worden door de afdeling Marketing verzorgd.

 • Human Resources
  De afdeling Human Resources werkt aan de in-, door- en uitstroom van de werknemers. Daarnaast behoort carrièreplanning tot het takenpakket van deze afdeling, alsook de salarisadministratie en de arbeidsvoorwaarden.

Lees meer over Straumann of ga direct naar de vacatures.