Routebeschrijving

Komende van de A2 (’s-Hertogenbosch)
Neem de afslag Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven. Bij de verkeerslichten linksaf richting IJsselstein. Bij de volgende verkeerslichten rechtdoor en bij de eerste rotonde weer rechtdoor. (U rijdt dan op de N210 richting Schoonhoven en industrieterrein ‘De Corridor’.) Bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf (op het Moeder Teresaplein) en vervolgens met de bocht mee naar links. U ziet ons pand aan uw rechterhand.

Komende van de A2 (Amsterdam)
Neem de afslag Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven. Bij de verkeerslichten linksaf richting IJsselstein. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. (U rijdt dan op de N210 richting Schoonhoven en industrieterrein ‘De Corridor’.) Bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf (op het Moeder Teresaplein) en vervolgens met de bocht mee naar links. U ziet ons pand aan uw rechterhand.

Komende vanaf de A12 (Arnhem)
Neem de afslag naar de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Op de A2 neemt u de afslag Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven. Bij de verkeerslichten linksaf richting IJsselstein. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. (U rijdt dan op de N210 richting Schoonhoven en industrieterrein ‘De Corridor’.) Bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf (op het Moeder Teresaplein) en vervolgens met de bocht mee naar links. U ziet ons pand aan uw rechterhand.

Komende vanaf de A12 (Den Haag)
neemt u de afslag naar de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Op de A2 neemt u de afslag Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven. Bij de verkeerslichten linksaf richting IJsselstein. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor. (U rijdt dan op de N210 richting Schoonhoven en industrieterrein ‘De Corridor’.) Bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf (op het Moeder Teresaplein) en vervolgens met de bocht mee naar links. U ziet ons pand aan uw rechterhand.