Managementteam

Het managementteam van Straumann Benelux bestaat uit drie personen. Chris is als General Manager Benelux verantwoordelijk voor de gehele Benelux-organisatie. Rick en Irene maken het managementteam compleet.

Chris van Wamel – General Manager Benelux

Curriculum Vitae

Vanaf 1 juli 2016 is Chris van Wamel General Manager Benelux.

Chris heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales, marketing en business management in de medische sector. Hij start zijn carrière bij Zimmer Biomet, waarna hij in 2000 de overstap maakt naar Johnson & Johnson. Daar is hij als General Manager verantwoordelijk voor de medische business unit in Nederland.

Daarnaast bekleedt hij de functie van Market Access Director van de Global Surgery Business Unit Benelux. Nu zet hij zijn carrière voort bij Straumann.

Rick Corstanje - Head of Marketing, Training & Education Benelux

Curriculum Vitae

Rick Corstanje start in 2009 zijn carrière bij Straumann Iberia in de functie van Product Manager voor de Spaanse en Portugese markt. Hij heeft daar in het kader van zijn loopbaan diverse functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed.

In 2013 wordt hij benoemd tot Head of Marketing and Education Straumann Iberia. Vanaf augustus 2016 is hij als Head of Marketing, Training & Education Benelux verantwoordelijk voor de marketing- en T&E-strategie van Nederland, België en Luxemburg.

Hij spreekt Spaans, Engels en Nederlands.

Irene Koedijk - Human Resources Manager Benelux

Curriculum Vitae

Irene Koedijk werkt sinds 2008 bij Straumann. In 2011 is zij van de afdeling Finance overgestapt naar Human Resources. Sinds 2015 is zij HR Manager Benelux. In die functie ondersteunt zij management en medewerkers in het realiseren van een high performance culture. Een cultuur waar iedereen het beste uit zichzelf én anderen naar boven haalt. Een cultuur waar oog is voor de menselijke maat.
Eerder is Irene verantwoordelijk geweest voor het personeelsbeleid in haar eigen bedrijf. Naast haar werk volgt zij regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen.