botiss regioavonden

Maak kennis met het botiss/Straumann regeneratieve systeem.

U bent van harte welkom op onze regioavonden.
Op 2 locaties in Nederland, gratis deelname:
5 november 2015, IJsselstein„„
12 november 2015, Leende

GBR-procedures zijn niet meer weg te denken bij een implantaatbehandeling en worden steeds vaker toegepast. Een goede diagnose van zachte en harde weefsels is vaak de sleutel tot een succesvolle behandeling. Geen enkel botsubstituut of soft tissue materiaal is geschikt voor alle indicaties. Verschillende factoren zoals leeftijd, gezondheid, biotype of botopbouw bepalen het behandelplan en de productkeuze(s).

Het is aan te bevelen om direct na het extraheren te augmenteren. Dit biedt zowel voordelen in de behandeltijd als -kosten. Met het botiss/Straumann regeneratieve systeem heeft u alles onder een dak: voor GBR- en GTR-toepassingen van boviene, porciene, allogene en synthetische oorsprong voor implantologie, parodontologie en kaakchirurgie.

Graag laten we u kennis maken met de mogelijkheden van dit regeneratieve systeem. U bent uitgenodigd op een van de twee regioavonden die wij in samenwerking met drs. G.N.Th. de Quincey en dr. J. Steinfort organiseren. De toegang is gratis, maar schrijf u tijdig in, want het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich inschrijven door uw gegevens (naam, praktijk en adres) te mailen naar marketing.nl@straumann.com. Vergeet niet te vermelden naar welke botiss regioavond uw voorkeur uitgaat. Namens de referenten heten wij u van harte welkom.

Programma
18.30 uur Ontvangst met lichte maaltijd
19.00 uur Welkomstwoord Straumann
19.10 uur Dr. J. Steinfort - Weefselbehoud en weefselvermeerdering met collacone® en Jason Fleece®.
20.00 uur Koffiepauze
20.15 uur Drs. G.N.Th. de Quincey - Socket grafting en pre-implantologische chirurgie.
Alternatieven voor autoloog weefsel en de kenmerken hiervan.
21.00 uur Afsluiting & borrel

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Daan van Dun via
(030) 600 89 15 of per e-mail marketing.nl@straumann.com.