Nieuw patiënteninformatiemateriaal beschikbaar

Wist u dat bijna de helft van de patiënten online informatie zoekt voor een implantaatbehandeling? Zij zien websites, gezondheidsforums of social media als een belangrijke informatiebron. Hoe gaat u ‘in gesprek‘ met uw patiënt? Is uw website relevant? Zet u social media in?

Straumann® Patiënt Pro is een nieuw, geïntegreerd programma dat aansluit bij het veranderende (zoek)gedrag van patiënten. Wij bieden u daarom patiënteninformatiemateriaal en tools die u zowel kunt gebruiken op internet, op social media als in uw praktijk. In onze e-shop vindt u praktijkposters, brochures, folders en zijn ook foto’s, illustraties en animaties te downloaden.

In de brochure Meer dan patiëntencommunicatie. In dialoog met uw patiënt‘ kunt u zien welk patiënteninformatiemateriaal beschikbaar is. Wilt u dit materiaal bestellen? Gaat u dan naar onze e-shop. Zolang de voorraad strekt ontvangt u gratis een 3:1 demonstratiemodel ter waarde van € 10,-. U krijgt dit model automatisch bij uw bestelling toegestuurd. U heeft wel altijd de inloggegevens van onze e-shop nodig.