Profiteer nu van de Biomaterials@Straumann actie!

Met Biomaterials@Straumann® bieden wij u een ongeëvenaard portfolio voor bot- en weefselregeneratie.

U kunt in oktober profiteren van een exclusieve aanbieding. U ontvangt tijdens de gehele maand oktober 25% productkorting op Biomaterials@Straumann.  

Daarnaast hebben wij voor u een extra interessante aanbieding als u voor ten minste € 2.000,- aan Biomaterials@Straumann bestelt. U ontvangt dan een set Tunneling Instruments GDQ met metalen cassette van Hu-Friedy t.w.v. € 295,- cadeau*.

Ga direct naar de eShop en maak gedurende de maand oktober 2016 gebruik van deze actie.

Een van de Biomaterials@Straumann is Straumann® Emdogain®. Emdogain heeft nu een nieuwe indicatie; het biedt significant verbeterde wondgenezing! Emdogain® versnelt de genezing en vermindert het ongemak voor de patiënt door zwelling en pijn te verminderen en het herstel na de ingreep te bevorderen. Het stimuleert en bevordert bovendien het natuurlijke genezingsproces zodat het gewenste esthetische resultaat wordt bereikt dat uw patiënten wensen.

De voordelen van Emdogain op een rij:

  •  snellere genezing en herstel
  • minder post-operatieve pijn
  • resultaat van een hogere kwaliteit

Straumann® Emdogain® is een van de best gedocumenteerde producten in de tandheelkundige regeneratie en is in de afgelopen twintig jaar gebruikt om meer dan twee miljoen patiënten te behandelen. Het is de gouden standaard voor parodontale regeneratie geworden.

Patiëntenbrochure over Emdogain

Om ook uw patiënten optimaal te informeren over Emdogain®, is er een informatiebrochure ontwikkeld over de behandeling van tandvleesontsteking. Tandvleesontsteking is de belangrijkste oorzaak van tandverlies bij volwassenen. In de brochure ‘Parodontaal herstel met Straumann® Emdogain®’ leest uw patiënt meer over de verschillende stadia van tandvleesontsteking, de behandeling hiervan en de aanbevelingen in de eerste weken na de behandeling. U kunt deze brochure gratis bestellen via de Customer Service.

* De set bestaat uit Tunneling Instruments GDQ #1 en #2 en een IMS cassette.