Nieuw: Roxolid® SLActive®

Roxolid SLActive - creëert een nieuwe standaard, minder invasieve behandeling

Onze Roxolid SLActive-implantaten bieden u de combinatie van de uitzonderlijke sterkte van het Roxolid®-materiaal de uitstekende osseo-integratie-eigenschappen van het SLActive®-oppervlak. Het Roxolid-materiaal is een titanium-zirkoniumlegering en is ontworpen om implantaten met een smallere diameter en kortere lengte te kunnen plaatsen en zo uw behandelopties uit te breiden. Het hydrofiele SLActive-oppervlak is ontwikkeld om de stabiliteit van het implantaat vroegtijdig te optimaliseren en de risico’s tijdens de kritische vroege fase van de behandeling te verlagen.

Minder invasieve behandeling

De combinatie van de uitzonderlijke materiaalsterkte en de excellente osseo-integratie-eigenschappen kan invasieve GBR-procedures vermijden. Een minder invasieve behandeling leidt tot minder pijn voor de patiënt, een kortere behandeltijd en gereduceerde behandelkosten.

Meer mogelijkheden met het nieuwe Roxolid SLActive-portfolio

Roxolid SLActive is vanaf nu beschikbaar voor alle implantaatlijnen, in alle diameters en lengtes.

4mm korte implantaten: verticale ruimte is niet langer een beperking

De 4mm korte implantaten zijn de nieuwe implantaten binnen het portfolio. Ze kunnen ingezet worden bij patiënten met een gelimiteerd verticaal botvolume en zo complexe verticale botaugmentaties voorkomen. Speciaal voor de introductie van de 4mm korte implantaten hebben de benodigde chirurgische instrumenten een extra 4mm dieptemarkering gekregen.

Loxim™ transfer piece: voor meer gebruiksgemak

Alle Roxolid SLActive-implantaten zijn voorzien van het nieuwe Loxim transfer piece. Dit biedt u meer flexibiliteit tijdens de chirurgische procedure. U draait het Loxim transfer piece linksom als u wilt bijsturen en klikt het los van het implantaat na plaatsing.