Verhoog uw efficiëntie met de nieuwste Straumann-innovaties

Bent u al op de hoogte van de Straumann-innovaties die op de IDS in Keulen zijn gepresenteerd? Er zijn nieuwe productontwikkelingen, zoals de uitbreiding van het Variobase®-portfolio. Daarnaast blijft het ontwikkelen van het bestaande productportfolio voor ons belangrijk. Een voorbeeld hiervan is CARES® X-Stream waarmee u nu ook originele verschroefde zirkonium bruggen kunt vervaardigen. Het is immers onze ambitie om voor u een partner te zijn en uw efficiëntie te verhogen.

Uitbreiding Straumann® Variobase®-portfolio
Voor meervoudige tandsvervanging is er nu het Variobase-abutment voor bruggen. Daarnaast is er een nieuw Variobase-abutment met een 5.5 mm schachthoogte voor enkeltandsvervanging, waardoor u hogere kronen kunt vervaardigen. De nieuwe Variobase-abutments zijn beschikbaar voor alle prothetische platformen van Straumann (NNC-, RN-, WN-, NC- en RC-implantaten).

CARES® X-Stream™: nu beschikbaar voor bruggen
Naast de solitaire restauraties zijn via CARES® X-Stream™ nu ook originele verschroefde zirkonium bruggen op Straumann-implantaten beschikbaar. Alle componenten worden op basis van 1 scan en 1 design ontworpen en geproduceerd. Dat maakt het werken met CARES® X-Stream™  zowel praktisch als efficiënt.

Nieuwe Straumann CARES 3Series en 7Series scanners
De nieuwe Straumann® CARES® 3Series en 7Series scanners geven u een voorsprong in de verdere digitalisering van de tandtechniek. De scanner biedt u de nieuwste computertechnologie met een functioneel design, zodat u snel, efficiënt en makkelijk uw restauraties kunt ontwerpen. Het systeem wordt standaard geleverd met een open en gesloten workflow waardoor u vrijheid heeft in materiaal en freespartner.

Neem voor meer informatie over deze nieuwe producten contact op met uw Account Manager.