Online verification tool

Met behulp van de Online Verification Tool kunt u controleren of u een origineel component van Straumann heeft ontvangen. Deze tool geldt voor alle producten van Straumann die een LOT-nummer hebben (behalve voor de CARES® verschroefde brug- en stegconstructies).

Straumann raadt aan om bij Straumann®-implantaten alleen originele prothetische componenten te gebruiken.

Voer het artikelnummer (REF) en LOT-nummer in. Deze nummers vindt u op het etiket van het product, de etiketten bestemd voor het patiëntendossier of het product zelf. Klik vervolgens op ‘verifiëren’.

Disclaimer:

Deze bevestiging biedt u alleen de zekerheid dat het geverifieerde product werkelijk van Straumann is. Het is geen bevestiging dat het product geschikt is voor bepaalde doeleinden, indicaties of in combinatie met bepaalde andere producten. De arts is zelf verantwoordelijk voor gebruik van het product van Straumann volgens de betreffende gebruiksaanwijzing. Hij of zij dient zelf te bepalen of een product van Straumann tegemoet komt aan de behoeften van de patiënt die behandeld wordt en of het te combineren valt met andere producten die bij bepaalde behandelingen worden gebruikt.