Verbindingen voor de toekomst

Een inspirerend netwerk.

Het opbouwen van een netwerk is niet 1, 2, 3 gedaan. Het Straumann® Young Professional Program biedt je hiervoor een platform. Netwerken is soms net werken, zeker als je dat op een effectieve en efficiënte manier wilt doen. Contacten leggen en onderhouden is belangrijk. Stel vragen aan experts of specialisten, wissel ervaringen uit, deel je kennis met anderen en hoor de tips en tricks. Kortom: laat je inspireren! 

onder deskundige begeleiding

Binnen ons netwerk zijn er deskundige, enthousiaste tandheelkundige professionals die als mentor jou als Young Professional willen begeleiden. Hiervoor hebben wij speciaal ‘het mentorship’ in het leven geroepen. Wil je het mentorship aanvragen? Kijk op nl.my-ypp.com en verzilver de voucher.

 

KLANTENPROGRAMMA VAN STRAUMANN

Wij gaan een actief partnerschap met je aan. Aan de start van je carrière met het Young Professional Program en tijdens je carrière met het MORE THAN IMPLANTS™-klantenprogramma. We begeleiden je in elke fase van je verdere loopbaan met diensten die stap voor stap met je meegroeien. Straumann for now. And forever.